Overzicht Nederlandse Jitsi servers

Overzicht Nederlandse Jitsi servers

Jitsi, Overzicht, Privacy, Tip, Videobellen

De handleiding Videobellen met Jitsi is populair en tijdens het schrijven (april 2020) waren er nog niet zoveel Nederlandse Jitsi servers bekend en het wil nog wel eens druk zijn op die servers. Wij proberen onderstaand overzicht zo compleet mogelijk te krijgen.

Waarom een Nederlandse server?

Om je privacy zo goed mogelijk te beschermen is het fijn als de aanbieder zich moet houden aan de AVG (privacy wetgeving) en ook een duidelijke privacy verklaring op haar website heeft staan. Zo weet jij als videobeller waar je aan toe bent.

Nu steeds meer mensen (bijvoorbeeld) Zoom niet meer vertrouwen en overstappen op Jitsi kan het soms wat druk zijn op de servers die deze dienst gratis aanbieden. Daarom dit overzicht. Heb je aanvullingen en verbeteringen? Laat het ons weten.

Overzicht Nederlandse Jitsi servers

Bij de meeste aanbieders van Jitsi dien je eerst handmatig de url in de adresbalk aan te passen, of anders aangegeven, om bij hun hoofd-website te komen. Daarna is het mogelijk hun (meestal) algemene privacy verklaring te vinden.

Wij doen ons best bovenstaande informatie kloppend te houden, maar kunnen iets over het hoofd hebben gezien.

Heb je aanvullingen, complimenten en/of verbeteringen? Laat het ons weten. Dit kan door contact op te nemen, of een reactie achter te laten onder dit artikel.

Geef snel en anoniem jouw mening
Beoordeel dit artikel.
[Totaal: 6 Gemiddelde: 5]

Wij waarderen jouw mening! Neem vooral contact op als je suggesties en ideeën hebt en/of beoordeel anoniem onze blogartikelen en portolio-items met ‘sterren’.

8 reacties. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Gerelateerde berichten
Vorig bericht
Videobellen met Jitsi
Volgend bericht
Tips voor 360 graden foto’s op Google Maps