Marcus Bergsma

Marcus Bergsma

Marcus Bergsma is al jaren werkzaam op het gebied van websites, fotobewerking, video, 360 graden fotografie/video, social media, advies, consultancy, 3D printen en alles dat met digitale beelden te maken heeft. Daarnaast heeft hij jaren gewerkt voor de Bibliotheek Schiedam als Specialist Multimedia.

Onder de vlag van Mackrad.nl werkt hij, sinds 2005, samen met andere specialisten, nerds, innovators, vernieuwers en hardwerkende collega’s, concurrenten en opdrachtgevers.

Tot zijn knieën het begaven heeft Marcus jarenlang in het weekend rondleidingen gegeven door de Jordaan en over de Wallen in Amsterdam.

LinkedIn
Flickr
Instagram
Skype
Marcus Bergsma aan de tafel van Jacco.
Reviews

Betrouwbare kwaliteit. Zeker een aanrader!

Diana

Marcus is een prettige collega, die zijn werk als webmaster op een uitstekende manier invult. Hij heeft zich snel ingewerkt in onze branche en zijn humor, kennis en creativiteit vormen een waardevolle bijdrage voor onze organisatie. Daarnaast zet Marcus zet zich actief in voor de ontwikkeling van de organisatie.

Karin Visser
Directeur van Bibliotheek Waterweg

Marcus is a great, forward thinking and multi-skilled professional. Hardworking and never too busy to coach you on improving everything web-related. Also has a great sense of humour, which makes working with him a pleasure.

Conchitta Bottse
Oprichter CTD

Mackrad is initiatiefrijk, pro-actief, betrouwbaar, creatief en vooral een fijn mens om mee te werken.
Aanrader voor zowel webbeheer (al 15 jaar tot mijn volle tevredenheid mijn webontwerper en -beheerder) als 360 graden fotografie!

Margareth Bles
MBles.nl

Nuchter en recht door zee. Ziet nieuwe widgets als uitdaging, maar is ook heel eerlijk als hij het een kat in de zak vindt en gaat op zoek naar betere alternatieven. Heel fijn!

Anna Smit
Oprichter Sukha Yoga en Because We Carry

Wij zijn erg tevreden over de service gerichte instelling van Marcus en het product. Het geeft ons als Bed & Breakfast betere zichtbaarheid en ook hebben de gasten een concreter beeld van ons product en locatie. Marcus denkt mee en reageert snel met de best mogelijke oplossing.

Patrick Brand
Spinoza Suites
Portfolio
Screenshot Interboat Örebro op Google-Maps.

360 graden: Interboat Örebro

Screenshot Peppino Pazzo op Google-Maps.

360 graden: Peppino Pazzo

Screenshot Ljus en Nöje Örebro AB op Google-Maps.

360 graden: Ljus & Nöje Örebro AB

Screenshot La Roche Restaurant op Google-Maps.

360 graden: La Roche

Screenshot Granada op Google-Maps.

360 graden: Granada

Screenshot Kumla Hotel op Google-Maps.

360 graden: Kumla Hotel