Marcus Bergsma

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Marcus Bergsma

Marcus Bergsma

Marcus Bergsma is al jaren werkzaam op het gebied van websites, fotobewerking, video, 360 graden fotografie/video, social media, advies, consultancy, 3D printen en alles dat met digitale beelden te maken heeft. Daarnaast heeft hij jaren gewerkt voor de Bibliotheek Schiedam als Specialist Multimedia.

Onder de vlag van Mackrad.nl werkt hij, sinds 2005, samen met andere specialisten, nerds, innovators, vernieuwers en hardwerkende collega’s, concurrenten en opdrachtgevers.

Tot zijn knieën het begaven heeft Marcus jarenlang in het weekend rondleidingen gegeven door de Jordaan en over de Wallen in Amsterdam.

LinkedIn
Flickr
Instagram
Skype
Marcus Bergsma aan de tafel van Jacco.
Reviews

Nuchter en recht door zee. Ziet nieuwe widgets als uitdaging, maar is ook heel eerlijk als hij het een kat in de zak vindt en gaat op zoek naar betere alternatieven. Heel fijn!

Anna Smit

Oprichter Sukha Yoga en Because We Carry

Dankzij Mackrad.nl hebben we prachtige nieuwe herfstfoto’s voor onze camping. Prettige samenwerking, duidelijke communicatie en goede kwaliteit.

Marcus is een prettige collega, die zijn werk als webmaster op een uitstekende manier invult. Hij heeft zich snel ingewerkt in onze branche en zijn humor, kennis en creativiteit vormen een waardevolle bijdrage voor onze organisatie. Daarnaast zet Marcus zet zich actief in voor de ontwikkeling van de organisatie.

Karin Visser

Directeur van Bibliotheek Waterweg

Marcus is een bevlogen mens, altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen op zijn vakgebied en hoe die vervolgens in de bibliotheek toegepast kunnen worden. Meedenkend, kritisch en open voor input. Dankzij hem gaat de Bibliotheek Schiedam op het gebied van websites, publicaties, social media en digitale toegankelijkheid altijd een stapje verder.

Irma de Snaijer

Waarnemend directeur van de Bibliotheek Schiedam

I know Marcus as an innovative creative person, dedicated to new usuable webapplications, always looking for and interested in new points of view just to find the right usability. Working with Marcus is a co-creation pleasure.

Margareth Bles

Manager innovations and digital library - Bibliotheek Waterweg

Goed, professioneel en vriendelijk!

Ivar Brugman

Directeur Amsterdamsche Fijnhout

Portfolio
Screenshot Kellys Expat Shopping Utrecht op Google-Maps.

360 graden: Kellys Expat Shopping – Utrecht

Screenshot startpagina Stichting Ravijn.

Website Stichting Ravijn

Screenshot Amsterdamsche Fijnhout op Google-Maps.

360 graden: Amsterdamsche Fijnhout

Screenshot Thuis In Tegels op Google-Maps.

360 graden: Thuis In Tegels .com

Screenshot E-bike store Maastricht op Google-Maps.

360 graden: E-bike store Maastricht

Screenshot AON de Stasie op Google-Maps.

360 graden: AON de Stasie

Menu