Doe de gratis responsive test

Of je nou al een website hebt, of nog bezig bent met het bouwen van een website: Doe de gratis responsive test van Mackrad.nl om te kijken of jouw website ook geschikt is voor mobiele telefoons, iPads en (Android) tablets en desktopcomputers en laptops.

Alle websites dienen tegenwoordig responsive (geschikt voor mobiele telefoons en tablets) te zijn. Het is wel zo vriendelijk naar je bezoekers toe. Niet onbelangrijk: Je website scoort er ook hoger mee in de zoekmachines.

Hoe werkt de gratis responsive test?

Ga naar responsivetest.mackrad.nl. Deze website werkt (het beste) op een desktop, of laptop en niet goed op bijvoorbeeld een smartphone.

  1. Vul een volledige url in met http:// of https:// ervoor.
  2. Klik op de knop ‘Doe het!’ en de preview zal opnieuw laden met de website naar jouw keuze.
  3. Bewonder jouw preview op verschillende apparaten.

Je kan zelfs scrollen op de beeldschermen met je muis.

Belangrijk om te weten

De gratis responsive test is bedoeld om even snel te kijken hoe je website eruit ziet op verschillende apparaten met verschillende resoluties. Wij kunnen niet garanderen dat het er in het echt ook zo komt uit te zien, maar het geeft een goede indicatie.

Tip

Maak een screenshot en deel het met je opdrachtgever als je bijvoorbeeld bezig bent met de bouw van een website. Zie de afbeelding bij dit artikel. In de portfolio van Mackrad.nl gebruiken wij ook dit soort screenshots. Klik hier en ga naar de websites in de portfolio van Mackrad.nl.

Google Mobielvriendelijke test

Wil je zeker weten of je website geschikt is voor mobiele apparaten? Doe de Google Mobielvriendelijke test op: search.google.com/test/mobile-friendly.

Je kan ook je website testen op: material.io/resizer/

Vragen?

Neem contact op als je vragen hebt en/of interesse hebt in een (WordPress) website gemaakt door en/of in beheer van Mackrad.nl.

 

Geef snel en anoniem jouw mening
Beoordeel dit artikel.
[Totaal: 4 Gemiddelde: 5]

Wij waarderen jouw mening! Neem vooral contact op als je suggesties en ideeën hebt en/of beoordeel anoniem onze blogartikelen en portolio-items met ‘sterren’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Gerelateerde berichten
Vorig bericht
Facebook chatbot
Volgend bericht
Google Safe Browsing scan