Fiverr

Fiverr, een website waar je vanaf 5 dollar een (grafisch) klusje kan laten uitvoeren. Bijvoorbeeld rode ogen wegwerken op een foto, of een nieuw logo voor je onderneming. Voor vijf dollar mag je misschien niet teveel verwachten. Voor kleine simpele klusjes is dit soms wel een goede uitkomst.

Waarom wij van Fiverr gebruik hebben gemaakt

Een tijdje geleden konden wij voor een goede prijs webcamcovers aanschaffen met het Mackrad.nl logo erop. De partij die ze betaalbaar kon maken had alleen wel het Mackrad.nl-logo als vector-bestand nodig. Die dag nog.

Uitgerekend die dag zat niemand van ons in de buurt van een computer. Het logo hadden we in alle vormen (online) tot onze beschikking, behalve als vector-bestand.

Wetende welk lettertype en welk icoon er gebruikt moet worden om ons logo na te kunnen maken hebben wij de hulp ingeroepen van Kaisar via Fiverr. Een simpele klus en binnen 2 uur hadden wij ons logo als vector-bestand via de e-mail binnen. De bestelling van de webcamcovers, voor de goede prijs, kon doorgaan.

Vandaar deze tip: Voor kleine (grafische) klusjes kan Fiverr soms een uitkomst zijn.

Waarom een webcamcover?

Je weet nooit wie er meekijkt. Met een webcamcover bepaal jij, door hem open te schuiven, wanneer je webcam gebruikt kan worden. Bescherm je privacy en plak een webcamcover op je webcam.


Geef snel en anoniem jouw mening
Beoordeel dit artikel.
[Totaal: 5 Gemiddelde: 5]

Wij waarderen jouw mening! Neem vooral contact op als je suggesties en ideeën hebt en/of beoordeel anoniem onze blogartikelen en portolio-items met ‘sterren’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Gerelateerde berichten
Vorig bericht
3D object op Facebook
Volgend bericht
Extra voordelen bij VPN gebruik