Nieuwe website voor Mackrad.nl

Nieuwe website voor Mackrad.nl

Nieuw, Website

Een nieuwe website omdat we in 2016 onze focus gaan verbreden naar 360 graden fotografie (en filmen) en onze klantwens tegemoet gaan komen door meer beheer-diensten aan te gaan bieden. Zoals het beheer van narrowcastingsystemen en het beheren van online presence. Bij een website maken komt heel veel kijken en dat doen wij graag.

Wat mogen we verwachten van deze nieuwe website?

Deze website is sneller en beter indexeerbaar door zoekmachines. Uiteraard werkt deze website ook goed op smartphones en andere afwijkende schermformaten. Wij zijn zelf zeer tevreden met het webdesign.

Er zullen dit jaar regelmatiger nieuwsberichten verschijnen op de blog met tips en trucs over 3D printen, 360 graden fotografie en andere ontwikkelingen.

De afgelopen maanden zijn we alleen niet toegekomen aan het updaten van onze portfolio, dus hou deze in de gaten. Het afgelopen jaar hebben we heel veel leuke projecten opgeleverd en komen er dit jaar nog heel veel leuke projecten bij!

Screenshot van de nieuwe website van Mackrad.nl.
Screenshot van de nieuwe website van Mackrad.nl.
Geef snel en anoniem jouw mening
Beoordeel dit artikel.
[Totaal: 3 Gemiddelde: 5]

Wij waarderen jouw mening! Neem vooral contact op als je suggesties en ideeën hebt en/of beoordeel anoniem onze blogartikelen en portolio-items met ‘sterren’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Gerelateerde berichten
Vorig bericht
Artikel over HTTPS in IP magazine 2015/06
Volgend bericht
Beheer je bedrijf met Google Mijn Bedrijf