Aerial Photography

Nu ik uitgekeken begin te raken op sterrenfotografie (leuk, maar vooral koud en overal lichtvervuiling) zit ik nu te sjansen met ‘aerial photography’ en heb ik meteen mijn zinnen gezet op de DJI Phantom Vision+.

Stap 1

Gezien de Phantom nogal duur is; ga ik eerst maar oefenen en kijken of dat helikopteren wel wat voor mij is en daarom de Syma X5C besteld. Voor dat geld moeten we natuurlijk vooral schokkerige beelden verwachten.

Waarom aerial photography?

Vliegen en de wereld van boven bekijken is leuk en met een goede camera onder een drone komen we zo (naast het hebben van een vliegtuig) aardig in de buurt.

Bekijk de beelden van de Phantom:

Urban Exploring

Naast bovenstaande blijf ik gewoon nog Urban Exploren. Ik heb mijn Flickr-account een tijd geleden wel helemaal opgeschoond, maar nog niet goed ge-update. Kijk vooral naar mijn foto’s die gemaakt zijn in Chernobyl, Oekraïne en Pstraze, Polen. www.flickr.com/photos/mackradnl/sets

Zodra  de Syma binnen zal ik via de nodige social media wel één en ander laten zien, dus volg me!

Geef snel en anoniem jouw mening
Beoordeel dit artikel.
[Totaal: 1 Gemiddelde: 2]

Wij waarderen jouw mening! Neem vooral contact op als je suggesties en ideeën hebt en/of beoordeel anoniem onze blogartikelen en portolio-items met ‘sterren’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Gerelateerde berichten
Vorig bericht
HihiHahaHoho.com
Volgend bericht
Wat is nou Tsu?