Auto-social.com

Auto-social.com zal een website zijn en/of een programma dat je sociale media kan en zal onderhouden door random posts van je vrienden op Facebook te ‘liken’ en dat is niet alles!

Zo zal deze website/app ook random tweets, van degene die jij volgt op Twitter, retweeten en random tweets aanvinken als favoriet. 🙂

Geheel automatisch zal dit systeem je vrienden en contacten e-mailen als ze jarig zijn en ook met kerst, ‘oud en nieuw’ en andere, zelf in te stellen, feestdagen en gebeurtenissen ze een kekke e-mail versturen.

Auto-social.com scheelt tijd

Scheelt zeeën van tijd. Heb jij weer tijd om bijvoorbeeld een boek te lezen en af te spreken met echte vrienden en ondertussen zorgt Auto-social.com ervoor dat je óók hip en actief bent op de sociale netwerken.

Verder speel ik met het idee om deze dienst ook random foto’s van maaltijden te laten plaatsen op jouw Facebook, Google+, Pinterest, etc. Uiteraard dien je wel van te voren aan te geven of je bijvoorbeeld vegetarisch bent. In dat geval zal Auto-social natuurlijk geen foto’s van lamskoteletjes plaatsen en andere vleesgerechten.

Vergeet niet een #selfie van jezelf te uploaden met een neutrale achtergrond kleur en Auto-social.com zal met regelmaat een #selfie van jou plaatsen met een achtergrond gebaseerd op de locatie waar je telefoon zich bevind.

Laat weten wat jij van dit idee vindt en misschien voer ik het nog wel een keer uit.
Marcus

Geef snel en anoniem jouw mening
Beoordeel dit artikel.
[Totaal: 1 Gemiddelde: 5]

Wij waarderen jouw mening! Neem vooral contact op als je suggesties en ideeën hebt en/of beoordeel anoniem onze blogartikelen en portolio-items met ‘sterren’.

1 reactie. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Gerelateerde berichten
Volgend bericht
HihiHahaHoho.com