Google Voice testen

Ik kan natuurlijk niet wachten tot Google ooit een keer Google Voice in Nederland gaat uitrollen. Nu had ik gelukkig al (naast een Nederlands telefoonnummer) een telefoonnummer voor Groot Brittanie en zo ook de Verenigde Staten. Daar heb ik Google Voice aan gekoppeld. Prachtig systeem!

Voor degene die het niet kennen: Het is een voicemail systeem van Google dat je via de e-mail geluidsbestanden toestuurt van mensen die je voicemail hebben ingesproken. Je kan ze dus op je laptop, tablet en natuurlijk je telefoon beluisteren, maar nog mooier is dat als ze Engels spreken je een transcript krijgt van het bericht.

Nu ga ik niet mijn Nederlandse gemiste oproepen doorsluizen naar mijn Amerikaanse telefoonnummer, want dat gaat teveel geld kosten, maar ik krijg met regelmaat voicemails van telefonische verkopers (al dan niet een soort bot-versie daarvan) en vooral van mensen die per ongeluk mijn telefoonnummer hebben gedraaid. Luister vooral zelf:

Het was leuk om te testen en ik hoop dat Google het ooit in Nederland gaat uitrollen.

Geef snel en anoniem jouw mening
Beoordeel dit artikel.
[Totaal: 1 Gemiddelde: 4]

Wij waarderen jouw mening! Neem vooral contact op als je suggesties en ideeën hebt en/of beoordeel anoniem onze blogartikelen en portolio-items met ‘sterren’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Gerelateerde berichten
Vorig bericht
Wat is nou Tsu?
Volgend bericht
Zelflerende bot