360 graden: Studio Pansa

2021

Studio Pansa

Deze locatie op Google Maps

Studio Pansa is een grote werkplaats in Amsterdam, waar iedereen kan werken met klei en keramiek. In onze werkplaats kun je zelfstandig werken als lid, of deelnemen aan één van onze vele cursussen of workshops pottenbakken.

Het is je eigen gedeelde studio met alle gereedschap en apparatuur die je nodig hebt. Geen gedoe, dus meteen aan de slag.

Met keramiek kun je prachtige objecten maken met je eigen handen, of je nu dat nu op de draaischijf doet, door te handbouwen of boetseren, of door te gieten. Bij Studio Pansa creëer je dingen in een ontspannen atmosfeer, in een gemeenschap van gelijkgezinde keramisten, makers, kunstenaars, pottenbakkers, beeldhouwers en andere kleiliefhebbers.

Algemene informatie

360 graden foto’s geven (potentiële) klanten de mogelijkheid alvast online te kijken naar- en te proeven van uw bedrijfslocatie.

Daarnaast geven 360 graden foto’s een positieve impuls aan de vindbaarheid in zoekmachines.

Klik hier voor meer informatie over 360 graden fotografie.

Toegepaste techniek

Wij beschikken over verschillende cameras die zijn goedgekeurd door Google voor Google Street View en wij zijn gecertificeerd door Google voor het maken van 360 graden foto’s voor Google Street View.

Resolutie: 12K

Certificering

Google Street View trusted badge

Meer informatie

Klik op de knop voor meer informatie over 360 graden fotografie van Mackrad.nl

Geef snel en anoniem jouw mening
Beoordeel dit artikel.
[Totaal: 3 Gemiddelde: 5]

Wij waarderen jouw mening! Neem vooral contact op als je suggesties en ideeën hebt en/of beoordeel anoniem onze blogartikelen en portolio-items met ‘sterren’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Portfolio