360 graden: Spinoza Suites

2021

Spinoza Suites

Deze locatie op Google Maps

Spinoza Suites is gevestigd in een prachtig 19de-eeuws pand aan de Singelgracht. Het bevindt zich in een straat zonder doorgaand verkeer met een klein groen parkje dat aan het water ligt, een verborgen oase van rust in het centrum van Amsterdam.

De twee suites bieden het individuele design en de persoonlijke benadering van een B&B, terwijl u optioneel gebruik kunt maken van de faciliteiten van het naastgelegen 5-sterren Hyatt Regency Hotel, zoals het ontbijt, maar ook de fitnessruimte en de spa.

Het retro design met rijke natuurlijke materialen, zoals houten visgraatvloeren en badkamers van groen marmer in combinatie met topmerken – waaronder Auping, Flos en Marie-Stella-Maris – maken uw verblijf in de suites tot een onvergetelijk luxe ervaring in het hart van Amsterdam.

Algemene informatie

360 graden foto’s geven (potentiële) klanten de mogelijkheid alvast online te kijken naar- en te proeven van uw bedrijfslocatie.

Daarnaast geven 360 graden foto’s een positieve impuls aan de vindbaarheid in zoekmachines.

Klik hier voor meer informatie over 360 graden fotografie.

Toegepaste techniek

Wij beschikken over verschillende cameras die zijn goedgekeurd door Google voor Google Street View en wij zijn gecertificeerd door Google voor het maken van 360 graden foto’s voor Google Street View.

Resolutie: 12K

Certificering

Google Street View trusted badge

Meer informatie

Klik op de knop voor meer informatie over 360 graden fotografie van Mackrad.nl

Geef snel en anoniem jouw mening
Beoordeel dit artikel.
[Totaal: 2 Gemiddelde: 5]

Wij waarderen jouw mening! Neem vooral contact op als je suggesties en ideeën hebt en/of beoordeel anoniem onze blogartikelen en portolio-items met ‘sterren’.

2 reacties. Reactie plaatsen

  • Patrick Brand - Spinoza Suites
    17 september 2021 15:35

    Wij zijn erg tevreden over de service gerichte instelling van Marcus en het product. Het geeft ons als Bed & Breakfast betere zichtbaarheid en ook hebben de gasten een concreter beeld van ons product en locatie. Marcus denkt mee en reageert snel met de best mogelijke oplossing.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Portfolio