360 graden: Restaurant Smelt

2022

Restaurant Smelt

Deze locatie op Google Maps

Kom genieten in authentieke ambiance. Het oude bargedeelte waar 50 jaar geleden Café de Doffer is begonnen is omgetoverd tot restaurant Smelt. Wist je dat de bar ook al meer dan 50 jaar meegaat en nu gebruikt wordt als lange tafel? Hier kun je dus ook goed met een grote groep genieten van alle mooie producten. Onze fondues worden gemaakt van de beste Franse, Hollandse en natuurlijk Zwitserse kazen uit de Kaaskamer van Amsterdam. Deze kazen worden persoonlijk en zorgvuldig geselecteerd en geserveerd met ambachtelijk brood en verse seizoensgroenten. Daarnaast serveren we verrassende seizoensgebonden voorgerechten die perfect aansluiten bij de fondue. Neem bijvoorbeeld onze gerookte botervis met ingelegde venkel of probeer onze overheerlijke charcuterie plank!

Kom genieten in authentieke ambiance. Het oude bargedeelte waar 50 jaar geleden Café de Doffer is begonnen is omgetoverd tot restaurant Smelt. Wist je dat de bar ook al meer dan 50 jaar meegaat en nu gebruikt wordt als lange tafel? Hier kun je dus ook goed met een grote groep genieten van alle mooie producten. Onze fondues worden gemaakt van de beste Franse, Hollandse en natuurlijk Zwitserse kazen uit de Kaaskamer van Amsterdam. Deze kazen worden persoonlijk en zorgvuldig geselecteerd en geserveerd met ambachtelijk brood en verse seizoensgroenten. Daarnaast serveren we verrassende seizoensgebonden voorgerechten die perfect aansluiten bij de fondue.

Algemene informatie

360 graden foto’s geven (potentiële) klanten de mogelijkheid alvast online te kijken naar- en te proeven van uw bedrijfslocatie.

Daarnaast geven 360 graden foto’s een positieve impuls aan de vindbaarheid in zoekmachines.

Klik hier voor meer informatie over 360 graden fotografie.

Toegepaste techniek

Wij beschikken over verschillende cameras die zijn goedgekeurd door Google voor Google Street View en wij zijn gecertificeerd door Google voor het maken van 360 graden foto’s voor Google Street View.

Resolutie: 12K

Certificering

Google Street View trusted badge

Meer informatie

Klik op de knop voor meer informatie over 360 graden fotografie van Mackrad.nl

Geef snel en anoniem jouw mening
Beoordeel dit artikel.
[Totaal: 1 Gemiddelde: 5]

Wij waarderen jouw mening! Neem vooral contact op als je suggesties en ideeën hebt en/of beoordeel anoniem onze blogartikelen en portolio-items met ‘sterren’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Portfolio