360 graden: Living Plus

2023

Living Plus

Deze locatie op Google Maps

Living Plus is een interieurwinkel die steeds in beweging is. De slogan ‘design and motion’ bevat dus allerminst holle woorden. Of u nu stoelen, een tafel, barkrukken, een fauteuil of volledige eetkamer nodig hebt om uw woonst in te richten; u vindt ongetwijfeld uw gading in onze meubelzaak met inspirerende showroom in Dendermonde.

Living Plus onderscheidt zich van andere meubelwinkels door naast het riante aanbod meubels ook verder te gaan in het design van uw woning. Hierbij denken we aan raamdecoratie zoals gordijnen en jaloezieën, schrijnwerk op maat, (handgeknoopte) tapijten en meubelstoffering. Van harte welkom!

Algemene informatie

360 graden foto’s geven (potentiële) klanten de mogelijkheid alvast online te kijken naar- en te proeven van uw bedrijfslocatie.

Daarnaast geven 360 graden foto’s een positieve impuls aan de vindbaarheid in zoekmachines.

Klik hier voor meer informatie over 360 graden fotografie.

Toegepaste techniek

Wij beschikken over verschillende cameras die zijn goedgekeurd door Google voor Google Street View en wij zijn gecertificeerd door Google voor het maken van 360 graden foto’s voor Google Street View.

Resolutie: 12K

Certificering

Google Street View trusted badge

Meer informatie

Klik op de knop voor meer informatie over 360 graden fotografie van Mackrad.nl

Geef snel en anoniem jouw mening
Beoordeel dit artikel.
[Totaal: 0 Gemiddelde: 0]

Wij waarderen jouw mening! Neem vooral contact op als je suggesties en ideeën hebt en/of beoordeel anoniem onze blogartikelen en portolio-items met ‘sterren’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Portfolio