360 graden: Keukenloods Zaandam XXL

2023

Het Keukenmagazijn

Na de laatste verbouwing zijn de foto’s uit 2021 in 2023 vervangen door nieuwe 360 graden foto’s.

Deze locatie op Google Maps

Keukenloods.nl Zaandam XXL is dé plek om te slagen voor jouw nieuwe keuken en inbouwapparatuur! Deze showroom is het paradepaardje van de Keukenloods formule, die zich door heel Nederland heeft verspreid. De naam zegt het al, bij ons vind je een enorm aanbod aan keukens en apparatuur die jouw woning in Zaandam en omgeving helemaal af maken. Kijk vooral eens rond op onze website ter inspiratie en kom langs bij onze keukenwinkel in Zaandam om de keukens in het echt en volledig uitgerust te bekijken.

Een keuken kopen in Zaandam en omgeving vraagt om een flinke dosis inspiratie. Wanneer je een keuken wil kopen heb je namelijk de keuze uit ontzettend veel opties. Zo kun je kiezen voor een moderne, landelijke, L-vormige keuken of keuken met een kookeiland. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de verschillende kleuren en maten die de keuken kan hebben. Het is dan ook niet voor niets dat wij iedereen uitnodigen om onze keukens in onze showroom in Zaandam te komen bekijken. Zo kunnen onze specialisten je direct van informatie en advies voorzien.

Algemene informatie

360 graden foto’s geven (potentiële) klanten de mogelijkheid alvast online te kijken naar- en te proeven van uw bedrijfslocatie.

Daarnaast geven 360 graden foto’s een positieve impuls aan de vindbaarheid in zoekmachines.

Klik hier voor meer informatie over 360 graden fotografie.

Toegepaste techniek

Wij beschikken over verschillende cameras die zijn goedgekeurd door Google voor Google Street View en wij zijn gecertificeerd door Google voor het maken van 360 graden foto’s voor Google Street View.

Resolutie: 12K

Certificering

Google Street View trusted badge

Meer informatie

Klik op de knop voor meer informatie over 360 graden fotografie van Mackrad.nl

Geef snel en anoniem jouw mening
Beoordeel dit artikel.
[Totaal: 5 Gemiddelde: 5]

Wij waarderen jouw mening! Neem vooral contact op als je suggesties en ideeën hebt en/of beoordeel anoniem onze blogartikelen en portolio-items met ‘sterren’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Portfolio