360 graden: Kellys Expat Shopping – Utrecht

2022

Kellys Expat Shopping

Deze locatie op Google Maps

In Nederland vindt u geen betere plek voor uw Amerikaanse en Britse boodschappen. In 2008 opende we onze eerste winkel in Den Haag en ging onze webwinkel ook live. 4 Jaar later volgde onze tweede winkel in Wassenaar en in de drukke Decembermaand van 2018 is onze eerste franchisewinkel in Amsterdam geopend. Onze winkels voorzien Expats, Anglofielen en andere liefhebbers in hun dagelijkse Britse en Amerikaanse boodschappen.

Via onze webwinkel verzenden we al meer dan 10 jaar onze producten door heel Nederland en recentelijk zijn ook België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en een groot gedeelte van Europa toegevoegd.

Met een uitgebreid basisassortiment van bekende Britse merken als Heinz, Cadbury, Mc Vities, Weetabix, Branston en populaire Amerikaanse merken zoals A&W, Betty Crocker, Kraft, Nabisco, Cheez-it en Cheetos voorzien we in een ruim aanbod voor uw dagelijkse boodschappen.

Algemene informatie

360 graden foto’s geven (potentiële) klanten de mogelijkheid alvast online te kijken naar- en te proeven van uw bedrijfslocatie.

Daarnaast geven 360 graden foto’s een positieve impuls aan de vindbaarheid in zoekmachines.

Klik hier voor meer informatie over 360 graden fotografie.

Toegepaste techniek

Wij beschikken over verschillende cameras die zijn goedgekeurd door Google voor Google Street View en wij zijn gecertificeerd door Google voor het maken van 360 graden foto’s voor Google Street View.

Resolutie: 12K

Certificering

Google Street View trusted badge

Meer informatie

Klik op de knop voor meer informatie over 360 graden fotografie van Mackrad.nl

Geef snel en anoniem jouw mening
Beoordeel dit artikel.
[Totaal: 2 Gemiddelde: 5]

Wij waarderen jouw mening! Neem vooral contact op als je suggesties en ideeën hebt en/of beoordeel anoniem onze blogartikelen en portolio-items met ‘sterren’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Portfolio