360 graden: Hotel ’t Sandt Antwerpen

2022

Hotel ’t Sandt Antwerpen

Deze locatie op Google Maps

Elke kamer, elke balk, elke steen vertelt een verhaal. Een verhaal dat begonnen is in 1993, waar we dagelijks enthousiast aan verder schrijven. Hotel ‘t Sandt is veel meer dan een plek om te slapen.

Door de jaren heen hebben we ons altijd onderscheiden door onze gasten het beste te bieden op het vlak van ontvangst en comfort. Trots op ons verleden, zijn we in de 21ste eeuw een vooruitstrevend boutique-hotel waar voortdurend geïnvesteerd wordt in vernieuwing en optimilisatie.

Een eigentijdse inrichting, gecombineerd met maximaal respect voor de historische architectuur, geeft Hotel ‘t Sandt zijn authentieke karakter.

Algemene informatie

360 graden foto’s geven (potentiële) klanten de mogelijkheid alvast online te kijken naar- en te proeven van uw bedrijfslocatie.

Daarnaast geven 360 graden foto’s een positieve impuls aan de vindbaarheid in zoekmachines.

Klik hier voor meer informatie over 360 graden fotografie.

Toegepaste techniek

Wij beschikken over verschillende cameras die zijn goedgekeurd door Google voor Google Street View en wij zijn gecertificeerd door Google voor het maken van 360 graden foto’s voor Google Street View.

Resolutie: 12K

Certificering

Google Street View trusted badge

Meer informatie

Klik op de knop voor meer informatie over 360 graden fotografie van Mackrad.nl

Geef snel en anoniem jouw mening
Beoordeel dit artikel.
[Totaal: 0 Gemiddelde: 0]

Wij waarderen jouw mening! Neem vooral contact op als je suggesties en ideeën hebt en/of beoordeel anoniem onze blogartikelen en portolio-items met ‘sterren’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Portfolio