360 graden: Grand Café Zuijdt

2021

Grand Café Zuijdt

Deze locatie op Google Maps

Bij Zuijdt draait alles om warmte, aandacht en gezelligheid. Dat voel je meteen. Ons team is enthousiast en betrokken, en de gitaar staat altijd klaar. Zelf spelen of (mee)zingen? Leuk!!

In de zomer is het genieten geblazen in de loungebanken, op het overdoekte podium of naast de oude olijfbomen in de zon. In de winter hebben we op zaterdagavond regelmatig live muziek – mits er geen pubquiz is – en op zondagmiddag kun je maandelijks luisteren naar akoestische sessies van mensen uit de omgeving. Het Zwolse Bierproevement in mei, het Zomerfeest in augustus en de jaarlijkse Top2000 Muziekquiz zijn enkele hoogtepunten van het jaar.

Algemene informatie

360 graden foto’s geven (potentiële) klanten de mogelijkheid alvast online te kijken naar- en te proeven van uw bedrijfslocatie.

Daarnaast geven 360 graden foto’s een positieve impuls aan de vindbaarheid in zoekmachines.

Klik hier voor meer informatie over 360 graden fotografie.

Toegepaste techniek

Wij beschikken over verschillende cameras die zijn goedgekeurd door Google voor Google Street View en wij zijn gecertificeerd door Google voor het maken van 360 graden foto’s voor Google Street View.

Resolutie: 12K

Certificering

Google Street View trusted badge

Meer informatie

Klik op de knop voor meer informatie over 360 graden fotografie van Mackrad.nl

Geef snel en anoniem jouw mening
Beoordeel dit artikel.
[Totaal: 5 Gemiddelde: 5]

Wij waarderen jouw mening! Neem vooral contact op als je suggesties en ideeën hebt en/of beoordeel anoniem onze blogartikelen en portolio-items met ‘sterren’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Portfolio