360 graden: Dohmen Hair by Silke

2022

Dohmen Hair by Silke

Deze locatie op Google Maps

Als haarwerkstudio, Dohmen Hair by Silke, zijn wij gespecialiseerd in typeaangepaste haarvervangingen die we individueel voor u ontwerpen. Hier komt de natuurlijkheid van het tweede kapsel op de eerste plaats, omdat we leven volgens het motto “Iedereen heeft recht op een natuurlijke uitstraling”.

Als haarspecialist voor haarvervanging bieden wij u huis- en kliniekbezoeken aan. Als partner van alle zorgverzekeraars hebben we meer dan 700 pruiken van echt en synthetisch haar op voorraad voor chemotherapiepatiënten. Hierdoor kunnen wij zeer snel reageren op uw wensen. Wij passen deze haarvervanging ter plaatse aan uw type aan.

Algemene informatie

360 graden foto’s geven (potentiële) klanten de mogelijkheid alvast online te kijken naar- en te proeven van uw bedrijfslocatie.

Daarnaast geven 360 graden foto’s een positieve impuls aan de vindbaarheid in zoekmachines.

Klik hier voor meer informatie over 360 graden fotografie.

Toegepaste techniek

Wij beschikken over verschillende cameras die zijn goedgekeurd door Google voor Google Street View en wij zijn gecertificeerd door Google voor het maken van 360 graden foto’s voor Google Street View.

Resolutie: 12K

Certificering

Google Street View trusted badge

Meer informatie

Klik op de knop voor meer informatie over 360 graden fotografie van Mackrad.nl

Geef snel en anoniem jouw mening
Beoordeel dit artikel.
[Totaal: 1 Gemiddelde: 5]

Wij waarderen jouw mening! Neem vooral contact op als je suggesties en ideeën hebt en/of beoordeel anoniem onze blogartikelen en portolio-items met ‘sterren’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Portfolio