360 graden: District Brood en Koffie

2022

District Brood en Koffie

Deze locatie op Google Maps

BROOD. Wij zijn een selfservice broodwinkel met een ruim assortiment brood wat we zelf bakken en bij top bakkers in Nederland vandaan halen. Ambachtelijke desembroden, de lekkerste croissants, échte Brabantsche worstenbroodjes, … En elke dag open vanaf 7.30 uur! Op zondag zijn de verse croissants dan ook erg gewild!

ZOET. Ons zoet assortiment kiezen we met zorg uit. Al het zoet is ambachtelijk gemaakt door verschillende leveranciers. Heerlijke taartjes, koekjes, macarons en chocolade zijn een mooie aanvulling voor elke verjaardag of verwenmoment.

GLUTENVRIJ. Er is steeds meer vraag naar glutenvrije producten. We hebben contact met verschillende leveranciers die hun ambachtelijke glutenvrije producten aan ons leveren. Naast glutenvrije taartjes en koeken hebben we ook glutenvrij brood.

Algemene informatie

360 graden foto’s geven (potentiële) klanten de mogelijkheid alvast online te kijken naar- en te proeven van uw bedrijfslocatie.

Daarnaast geven 360 graden foto’s een positieve impuls aan de vindbaarheid in zoekmachines.

Klik hier voor meer informatie over 360 graden fotografie.

Toegepaste techniek

Wij beschikken over verschillende cameras die zijn goedgekeurd door Google voor Google Street View en wij zijn gecertificeerd door Google voor het maken van 360 graden foto’s voor Google Street View.

Resolutie: 12K

Certificering

Google Street View trusted badge

Meer informatie

Klik op de knop voor meer informatie over 360 graden fotografie van Mackrad.nl

Geef snel en anoniem jouw mening
Beoordeel dit artikel.
[Totaal: 2 Gemiddelde: 5]

Wij waarderen jouw mening! Neem vooral contact op als je suggesties en ideeën hebt en/of beoordeel anoniem onze blogartikelen en portolio-items met ‘sterren’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Portfolio