360 graden: De Sprint Superstore

2022

De Sprint Superstore

Deze locatie op Google Maps

De Sprint is dé specialist op het gebied van onderhoud en reparatie aan uw auto, ongeachte het merk, type of de leeftijd. Of het nu gaat om regulier onderhoud, een APK of een noodzakelijke reparatie. Van uitgebreide (merk)beurt tot maatwerk voor uw auto. Onze ervaren specialisten staan voor u klaar! Wij hebben altijd de juiste oplossing voor u! Wij denken graag met u mee om uw auto zo snel mogelijk en tegen zeer scherpe tarieven weer op de weg te krijgen. Voor aanvang maken wij een prijsopgave op basis van onze standaardtarieven. Mochten we tijdens het onderhoud of de reparatie constateren dat er extra reparaties nodig zijn zullen wij u altijd van tevoren informeren. Zo staat u achteraf nooit voor financiële verrassingen. Stel regulier onderhoud niet uit. Voorkom onverwacht hoge kosten aan uw auto en laat de Sprint het jaarlijkse onderhoud inclusief eventuele APK uitvoeren. Wel zo’n gerust gevoel!

Ook zijn wij dé banden- en velgenspecialist van de regio Groot Rotterdam. Wij leveren alle A-merken en een aantal kwalitatief hoogwaardige eigen bandenmerken in iedere prijsklasse voor ieder budget. Informeer naar de mogelijkheden en een persoonlijk advies. Wij helpen u graag aan de juiste band.

Algemene informatie

360 graden foto’s geven (potentiële) klanten de mogelijkheid alvast online te kijken naar- en te proeven van uw bedrijfslocatie.

Daarnaast geven 360 graden foto’s een positieve impuls aan de vindbaarheid in zoekmachines.

Klik hier voor meer informatie over 360 graden fotografie.

Toegepaste techniek

Wij beschikken over verschillende cameras die zijn goedgekeurd door Google voor Google Street View en wij zijn gecertificeerd door Google voor het maken van 360 graden foto’s voor Google Street View.

Resolutie: 12K

Certificering

Google Street View trusted badge

Meer informatie

Klik op de knop voor meer informatie over 360 graden fotografie van Mackrad.nl

Geef snel en anoniem jouw mening
Beoordeel dit artikel.
[Totaal: 0 Gemiddelde: 0]

Wij waarderen jouw mening! Neem vooral contact op als je suggesties en ideeën hebt en/of beoordeel anoniem onze blogartikelen en portolio-items met ‘sterren’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Portfolio