360 graden: De Salon | AVEDA Hair & Spa Salon

2023

De Salon | AVEDA Hair & Spa Salon

Deze locatie op Google Maps

De Salon is veel méér dan een kapper in Gent. Je kan bij ons ook terecht voor een ontspannende schoonheidsbehandeling of massage. Wij zijn trots op het feit dat we enkel gebruik van natuurlijke producten, omdat we geloven in het welzijn van onze klanten en onze planeet.

Bij ons draait het niet alleen om het uiterlijke, maar ook om het innerlijke welzijn. Daarom creëren we een huiselijke en gezellige sfeer in onze salon, zodat jij je op je gemak voelt en jij ongestoord kunt genieten. Ons doel is om jou te helpen stralen, zowel van binnen als van buiten.

En terwijl jij wacht op je nieuwe coupe, zorgen wij voor een heerlijke tas koffie. Wat denk je, tijd voor een nieuwe look?

Algemene informatie

360 graden foto’s geven (potentiële) klanten de mogelijkheid alvast online te kijken naar- en te proeven van uw bedrijfslocatie.

Daarnaast geven 360 graden foto’s een positieve impuls aan de vindbaarheid in zoekmachines.

Klik hier voor meer informatie over 360 graden fotografie.

Toegepaste techniek

Wij beschikken over verschillende cameras die zijn goedgekeurd door Google voor Google Street View en wij zijn gecertificeerd door Google voor het maken van 360 graden foto’s voor Google Street View.

Resolutie: 12K

Certificering

Google Street View trusted badge

Meer informatie

Klik op de knop voor meer informatie over 360 graden fotografie van Mackrad.nl

Geef snel en anoniem jouw mening
Beoordeel dit artikel.
[Totaal: 0 Gemiddelde: 0]

Wij waarderen jouw mening! Neem vooral contact op als je suggesties en ideeën hebt en/of beoordeel anoniem onze blogartikelen en portolio-items met ‘sterren’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Portfolio