360 graden: De Brasserie Glanerbrug

2023

De Brasserie Glanerbrug

Deze locatie op Google Maps

De Brasserie Glanerbrug in Enschede wordt gerund door de broers Gabriel en Metin Aydin. Met veel vakmanschap maar vooral veel plezier en enthousiasme zijn zij je gastheren in De Brasserie. Gabriel en Metin komen uit een echte horecafamilie en kregen het vak dus al van kinds af aan met de paplepel ingegeven. Zij weten als geen ander wat gastvrijheid is en hoe een feest of zakelijke bijeenkomst goed moet worden georganiseerd.

Metin en Gabriel zijn afkomstig uit Glanerbrug en hebben dus een uitstekende band met de lokale inwoners. Maar ook als je uit de omgeving van Enschede komt en op zoek bent naar een gezellige locatie voor de lunch, het diner, een zakelijke bijeenkomst of een onvergetelijk feest, ben je van harte welkom in De Brasserie Glanerbrug.

Voor een gezellige locatie voor de lunch, het diner, een zakelijke bijeenkomst of een onvergetelijk feest dan ben je van harte welkom in De Brasserie Glanerbrug.

Algemene informatie

360 graden foto’s geven (potentiële) klanten de mogelijkheid alvast online te kijken naar- en te proeven van uw bedrijfslocatie.

Daarnaast geven 360 graden foto’s een positieve impuls aan de vindbaarheid in zoekmachines.

Klik hier voor meer informatie over 360 graden fotografie.

Toegepaste techniek

Wij beschikken over verschillende cameras die zijn goedgekeurd door Google voor Google Street View en wij zijn gecertificeerd door Google voor het maken van 360 graden foto’s voor Google Street View.

Resolutie: 12K

Certificering

Google Street View trusted badge

Meer informatie

Klik op de knop voor meer informatie over 360 graden fotografie van Mackrad.nl

Geef snel en anoniem jouw mening
Beoordeel dit artikel.
[Totaal: 0 Gemiddelde: 0]

Wij waarderen jouw mening! Neem vooral contact op als je suggesties en ideeën hebt en/of beoordeel anoniem onze blogartikelen en portolio-items met ‘sterren’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Portfolio