360 graden: Bruijnesteijn Doe Het Zelf

2021

Bruijnesteijn

Deze locatie op Google Maps

Op 10 april 1961 werd door Evert Bruijnesteijn de eerste stap gezet voor het Bruijnesteijn concern. Op 21e jarige leeftijd, een dag na zijn verjaardag, werd schildersbedrijf Evert Bruijnesteijn een feit. Met de keukentrap van zijn moeder ging hij zo zijn eerste klussen af.

Al snel na de oprichting van het schildersbedrijf werd de eerste doe-het-zelf winkel geopend. In 1963 werd op de Frederik Hendrikstraat naast het woonhuis van Evert en zijn vrouw Rina de winkel geopend. Rina Bruijnesteijn verkocht de verf en het behang, waarop Evert het professioneel bij de mensen thuis kwam aanbrengen op de plafonds en aan de wanden.

Algemene informatie

360 graden foto’s geven (potentiële) klanten de mogelijkheid alvast online te kijken naar- en te proeven van uw bedrijfslocatie.

Daarnaast geven 360 graden foto’s een positieve impuls aan de vindbaarheid in zoekmachines.

Klik hier voor meer informatie over 360 graden fotografie.

Toegepaste techniek

Wij beschikken over verschillende cameras die zijn goedgekeurd door Google voor Google Street View en wij zijn gecertificeerd door Google voor het maken van 360 graden foto’s voor Google Street View.

Resolutie: 12K

Certificering

Google Street View trusted badge

Meer informatie

Klik op de knop voor meer informatie over 360 graden fotografie van Mackrad.nl

Geef snel en anoniem jouw mening
Beoordeel dit artikel.
[Totaal: 0 Gemiddelde: 0]

Wij waarderen jouw mening! Neem vooral contact op als je suggesties en ideeën hebt en/of beoordeel anoniem onze blogartikelen en portolio-items met ‘sterren’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Portfolio