360 graden: 3B Exclusief Auto’s

2021

3B Exclusief Auto’s

Deze locatie op Google Maps

De prachtige lijnen, het gebrul van de motor, de luxe afwerking: exclusieve auto’s worden niet voor niets droomauto’s genoemd. Alleen erin zitten is al een hele belevenis, laat staan erin rijden of… er één bezitten. En dat laatste wordt mogelijk dankzij 3B Exclusief. 3B Exclusief is namelijk gespecialiseerd in de verkoop van jonge gebruikte luxe auto’s. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor een ruime keuze aan exclusieve auto’s. In ons assortiment vindt u zowel sportieve als ingetogen modellen. Bovendien wisselt de voorraad snel, waardoor het aanbod altijd iets nieuws biedt.

Op één ding kunt u echter altijd rekenen: een uitstekende service. 3B Exclusief is namelijk niet zomaar een adres voor luxe auto verkoop, maar een plek waar uw dromen werkelijkheid worden.

Algemene informatie

360 graden foto’s geven (potentiële) klanten de mogelijkheid alvast online te kijken naar- en te proeven van uw bedrijfslocatie.

Daarnaast geven 360 graden foto’s een positieve impuls aan de vindbaarheid in zoekmachines.

Klik hier voor meer informatie over 360 graden fotografie.

Toegepaste techniek

Wij beschikken over verschillende cameras die zijn goedgekeurd door Google voor Google Street View en wij zijn gecertificeerd door Google voor het maken van 360 graden foto’s voor Google Street View.

Resolutie: 12K

Certificering

Google Street View trusted badge

Meer informatie

Klik op de knop voor meer informatie over 360 graden fotografie van Mackrad.nl

Geef snel en anoniem jouw mening
Beoordeel dit artikel.
[Totaal: 0 Gemiddelde: 0]

Wij waarderen jouw mening! Neem vooral contact op als je suggesties en ideeën hebt en/of beoordeel anoniem onze blogartikelen en portolio-items met ‘sterren’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Portfolio