360 graden: 123Keukens en Apparatuur

2021

Het Keukenmagazijn

Deze locatie op Google Maps

Bent u zich aan het oriënteren op een keuken? Bekijk dan in onze nieuwe showroom in Watergang de uitgebreide keuken collectie van 123Keukens en Apparatuur. De showroom is in februari 2021 compleet vernieuwd en voorzien van de nieuwste collectie. Een (mat)zwarte, houten, witte of juist een uitgesproken kleur keuken nodig? Geen probleem! Een composiet, keramiek, kunststof of betonlook aanrechtblad? Ook geen probleem. Naast onze nieuwe keukenopstellingen bent u natuurlijk ook van harte welkom voor uw nieuwe (keuken)apparatuur.

Bij 123Keukens en Apparatuur vindt u prachtige keukens tegen scherpe prijzen en leveren kan al op korte termijn. Al onze keukens zijn voorzien van de meest moderne apparatuur welke u op 123Apparatuur.nl alvast kunt bekijken. Wij bieden u diverse mogelijkheden, in onze nieuwe showroom staan diverse opstellingen om inspiratie voor uw nieuwe keuken op te doen.

Algemene informatie

360 graden foto’s geven (potentiële) klanten de mogelijkheid alvast online te kijken naar- en te proeven van uw bedrijfslocatie.

Daarnaast geven 360 graden foto’s een positieve impuls aan de vindbaarheid in zoekmachines.

Klik hier voor meer informatie over 360 graden fotografie.

Toegepaste techniek

Wij beschikken over verschillende cameras die zijn goedgekeurd door Google voor Google Street View en wij zijn gecertificeerd door Google voor het maken van 360 graden foto’s voor Google Street View.

Resolutie: 12K

Certificering

Google Street View trusted badge

Meer informatie

Klik op de knop voor meer informatie over 360 graden fotografie van Mackrad.nl

Geef snel en anoniem jouw mening
Beoordeel dit artikel.
[Totaal: 2 Gemiddelde: 5]

Wij waarderen jouw mening! Neem vooral contact op als je suggesties en ideeën hebt en/of beoordeel anoniem onze blogartikelen en portolio-items met ‘sterren’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Portfolio