360 graden: 11teamsports Zwolle

2022

11teamsports Zwolle

Deze locatie op Google Maps

Wij willen elke speler, elk team en elke club de beste deals en de beste diensten aanbieden – of het nu in de Topklasse is of in de vijfde klasse. Wij zijn er trots op dat al meer dan 5.500 clubs uit de amateur- en profsector in Europa vertrouwen op onze expertise in het teamsportsegment.

Waarin onderscheiden wij ons? Als het gaat om de uitrusting van onze klanten, scoren we hoog met onze individuele en persoonlijke adviesdienst – digitaal en in persoon. Wij bieden onze teamsportklanten talrijke contactmogelijkheden via de online shop, de winkels en de teamsporthubs. Naast een enorm en in deze vorm uniek aanbod van producten en merken, leveren wij ook direct het gewenste drukwerk – alles uit één hand. Hierdoor kunnen wij alle wensen van de klant bijzonder snel realiseren en vervullen.

Algemene informatie

360 graden foto’s geven (potentiële) klanten de mogelijkheid alvast online te kijken naar- en te proeven van uw bedrijfslocatie.

Daarnaast geven 360 graden foto’s een positieve impuls aan de vindbaarheid in zoekmachines.

Klik hier voor meer informatie over 360 graden fotografie.

Toegepaste techniek

Wij beschikken over verschillende cameras die zijn goedgekeurd door Google voor Google Street View en wij zijn gecertificeerd door Google voor het maken van 360 graden foto’s voor Google Street View.

Resolutie: 12K

Certificering

Google Street View trusted badge

Meer informatie

Klik op de knop voor meer informatie over 360 graden fotografie van Mackrad.nl

Geef snel en anoniem jouw mening
Beoordeel dit artikel.
[Totaal: 0 Gemiddelde: 0]

Wij waarderen jouw mening! Neem vooral contact op als je suggesties en ideeën hebt en/of beoordeel anoniem onze blogartikelen en portolio-items met ‘sterren’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Portfolio