Polaroid tablet pimpen

Polaroid tablet pimpen

Android, Tablet, Uberoid

In 2012 had ik op mijn blog een artikel met daarin uitleg hoe je de Polaroid tablet (MPC700G) van de Kijkshop kon voorzien van een andere (en veel betere versie) van Android genaamd Uberoid.

Ik werd een beetje slachtoffer van mijn eigen succes. Mijn websites worden goed geïndexeerd door de zoekmachines en daardoor gaf het 1800 informatienummer iedereen mijn telefoonnummer die problemen had mijn zijn/haar Polaroid tablet..

Er zijn ondertussen veel betere versies van Uberoid Android uitgekomen en mijn artikel is helemaal niet meer van toepassing (vandaar dat ik die heb verwijderd), dus als jij je Polaroid Android tablet wil pimpen, upgraden, verbeteren, etc: Ga dan naar OHWZO.nl. Ga dan XDA-developers.com.

Op OHWZO verwijzen ze naar de laatste versies van Uberoid en vindt je ook een overzicht met tablets die je daarmee kunt verbeteren.

Geef snel en anoniem jouw mening
Beoordeel dit artikel.
[Totaal: 1 Gemiddelde: 3]

Wij waarderen jouw mening! Neem vooral contact op als je suggesties en ideeën hebt en/of beoordeel anoniem onze blogartikelen en portolio-items met ‘sterren’.

2 reacties. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Gerelateerde berichten
Volgend bericht
Portfolio update