360 graden: Tigris en Eufraat

2021

Tigris en Eufraat

Deze locatie op Google Maps

Hier vindt u producten als verschillende soorten tahina, labneh, za’atar, dadelsiroop en veel meer. Daarnaast vindt u ook frisdranken die populair zijn in het Midden-Oosten, maar specifiek voor die markt ontwikkeld worden en alleen door importeurs in Nederland verkocht worden. Achter de kassa staat een assortiment natuurlijke zeep, oliën, wierook en schoonheids- en gezondheidsproducten.

Behalve het gespecialiseerde assortiment is er ook een zorgvuldig geselecteerd aanbod van groente en fruit aanwezig. Naast de delicatessen en het groente & fruit heeft Dhr Mohamed verse, huisgemaakte mezzes en Syrische snacks geïntroduceerd. Het verse assortiment trekt mensen uit de hele stad. De verse falafel, de kip shawarma en de mezzes (tzatziki, hummus en meer) vinden gretig aftrek en zijn reeds menig hippe foodblogger opgevallen.

Algemene informatie

360 graden foto’s geven (potentiële) klanten de mogelijkheid alvast online te kijken naar- en te proeven van uw bedrijfslocatie.

Daarnaast geven 360 graden foto’s een positieve impuls aan de vindbaarheid in zoekmachines.

Klik hier voor meer informatie over 360 graden fotografie.

Toegepaste techniek

Wij beschikken over verschillende cameras die zijn goedgekeurd door Google voor Google Street View en wij zijn gecertificeerd door Google voor het maken van 360 graden foto’s voor Google Street View.

Resolutie: 12K

Certificering

Google Street View trusted badge

Meer informatie

Klik op de knop voor meer informatie over 360 graden fotografie van Mackrad.nl

Geef snel en anoniem jouw mening
Beoordeel dit artikel.
[Totaal: 1 Gemiddelde: 5]

Wij waarderen jouw mening! Neem vooral contact op als je suggesties en ideeën hebt en/of beoordeel anoniem onze blogartikelen en portolio-items met ‘sterren’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Portfolio