360 graden: Coöperatie Gedeelde Weelde

2021

Coöperatie Gedeelde Weelde

Deze locatie op Google Maps

Gedeelde Weelde is een winkel in Maastricht voor je dagelijkse boodschappen. De winkel is coöperatief georganiseerd.

De coöperatie heeft als doel het leveren van producten en verlenen van diensten aan leden en niet-leden vanuit haar uitgangspunten earth care, people care en fair share (zorg voor de aarde, zorg voor elkaar en eerlijk delen). We voelen ons verbonden met mensen en initiatieven wereldwijd die ook leven en werken vanuit deze waarden.

De coöperatie voorziet in de belangen van haar leden door het gezamenlijk en voor gemeenschappelijke rekening exploiteren van een winkel in voedings- en levensmiddelen. Daarbij hoort, naast de goederen- en geldstroom, ook de stroom van kennis en inspiratie tussen producenten, consumenten en winkeliers. Samen organiseren we een keten die uitgaat van voedselsoevereiniteit: het recht van mensen op gezond en cultureel passend voedsel, geproduceerd op ecologisch verantwoorde en duurzame wijze in een voedsel- en landbouwsysteem dat door henzelf wordt vormgegeven.

Algemene informatie

360 graden foto’s geven (potentiële) klanten de mogelijkheid alvast online te kijken naar- en te proeven van uw bedrijfslocatie.

Daarnaast geven 360 graden foto’s een positieve impuls aan de vindbaarheid in zoekmachines.

Klik hier voor meer informatie over 360 graden fotografie.

Toegepaste techniek

Wij beschikken over verschillende cameras die zijn goedgekeurd door Google voor Google Street View en wij zijn gecertificeerd door Google voor het maken van 360 graden foto’s voor Google Street View.

Resolutie: 12K

Certificering

Google Street View trusted badge

Meer informatie

Klik op de knop voor meer informatie over 360 graden fotografie van Mackrad.nl

Geef snel en anoniem jouw mening
Beoordeel dit artikel.
[Totaal: 2 Gemiddelde: 5]

Wij waarderen jouw mening! Neem vooral contact op als je suggesties en ideeën hebt en/of beoordeel anoniem onze blogartikelen en portolio-items met ‘sterren’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Portfolio